موارد مورد نیاز مکان برای تکثیر و پرورش زالو

۱.بهتر است اول از همه ظرفیت کاری خود را مشخص کرده و طبق ان مساحت را کارشناسانه محاسبه کنید و بهتر است ۲۰% فضا بیشتر باشد تا برای افزایش طرح در آینده مجبور به جابه جایی نشوید .
۲.اب و برق و گاز داشته باشد و بهتر است مستقل باشد .
۳.اب چاه و روستایی به دلیل سختی خیلی بالا بلا استفاده است و اگرم استفاده شود هزینه تصفیه ان بسیار بالاست .
مثال میزنم:
هزینه تعویض هر ممبران دستگاه تصفیه نیمه صنعتی حدودا ۱۲۰ تومن است و چهار عدد لازمه که میشه ۴۸۰ تومن
این فیلتر ها در حالت عادی(سختی ۷۰۰) عمری حدودا ۲ ساله دارد
حال اگر این سختی دوبرابر شود قطعا عمر ان یکساله میشود و اگرم فیلتر های پیش تصفیه زود عوض نشوند به شش ماه هم میرسد
۴.برق تک فاز کافی است اما برای فارم های بالای ۲۰ هزار مولد قطعا سه فاز لازم است چون دستگاههایی مثل چیلر و فن کویل ها سه فاز میشوند
۵.بهتر است محیط کفشور داشته باشد و شیب ان درست باشد
خلاصه کار اب است و قطعا محیط خیس میشود بهتر است این اب سریعا به فاضلاب هدایت شود
۶.سقف کوتاهی داشته باشد….مزیت سقف کوتاه کنترل راحت تر دمای محیط است و همچنین صرف انرژی کمتر
در صورت بلند بودن سقف از ۴ متر قطعا باید پلاستیک بکشید و سقف را تا ۲,۸۰ کوتاه کنید
۷.ارامش کامل داشته باشد
مغازه و کارگاه در خیابان اصلی اصلا مناسب نیست
کافیست در موقع تکثیر یک کامیون بوق بزند و راندمان شما گاها ۱۰% کاهش پیدا کند
بهترین مکان زیر زمین است
۸.پنجره برای ورود نور داشته باشد
۹.محیط ترجیحا بهداشتی باشد و کف و بدنه سنگ یا کاشی باشد و اگر نبود حداقل گچ مناسبی داشته باشد
محیط های خاک گچ و سیمانی اگر باشد باید پلاستیک کشی شود
۱۰.چراغ برای روشنایی به اندازه کافی داشته باشد
پریز برق در محیط به اندازه کافی باشد
۱۱.هیچ خزنده و حشره و جنبنده ای وجود نداشته باشد
سعی شود از سم استفاده نشود و اگرم استفاده شد شسته شود و بهتر است خارج از فارم سم بزنید برتی جلوگیری از ورود
۱۲.فارم کاملا شسته شود و با فرمالین یا اب ازونیته ضد عفونی شود
۱۳.محیط حتما طبقه همکف باشد
۱۴.بهتر است محیطی کاملا بهداشتی و با کفشور برای غذادهی فراهم شود
۱۵.یک محیط دفتری برای کارکنان و مشتری ها و غیره داشته باشد
اینها نکاتی جامع از محیط بودند که امیدوارم شفاف سازی شده باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *